Intercanvis lingüístics i rapsodes Valle de Elda-La Costera

L'11 de maig de 2022 el grup de 1r d'Animació Sociocultural i Turística (TASTU) va realitzar un intercanvi dins del projecte d'Intercanvis lingüístics i Rapsodes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per a millorar la competència comunicativa i afavorir la cohesió lingüística en valencià amb el Centre Integrat de Formació Professional La Costera de Xàtiva (València).

Durant la jornada el professorat i alumnat dels Departaments de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de tots dos centres van tindre l'oportunitat d'intercanviar experiències lingüístiques en contextos comunicatius naturals com és a través d'un taller de dansa urbana i la visita al patrimoni cultural i gastronòmic de Xàtiva, amb la visita al Castell i la degustació de les delicioses almoixavenes.

Gràcies a l'equip del CIPFP La Costera per acollir-nos, i ajudar-nos a realitzar aquesta immersió linguistica en valencià.

El projecte encara no ha acabat, encara ens queden moltes activitats que realitzar, us les anirem comptat!!

Otras noticias

Todos los derechos reservados.
CIPFP Valle de Elda

6 de Mayo de 2022

JORNADA PRESENCIAL
PUERTAS ABIERTAS 2022

Conoce todas las posibilidades educativas que te ofrece el CIPFP Valle de Elda asistiendo a nuestra Jornada Presencial de Puertas Abiertas 2022.