Petits grans lectors

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
kamilhernan

 

Són alumnes que poden tenir dificultats en els estudis, de vegades en llengua i literatura. Poden avorrir-se amb les lectures “obligatòries” que els posen a l’institut. Però també són lectors autònoms, trien les lectures que els agraden i lligen, lligen molt. Tenen un pare o una mare lectors amb els quals parlen de llibres i comparteixen lectures.

Per fer visibles aquests lectors i que ens parlen de les seues experiències lectores encetem des del Departament de Valencià la sèrie “Petits grans lectors”. A través de les entrevistes els nostres lectors ens parlaran dels llibres que els agraden, de la seua afició a la lectura, ens recomanaran lectures i ens llegiran un fragment del seu llibre preferit.

 

 

Comencem la sèrie amb dos podcasts enregistrats el curs passat, un que té com a protagonistes l’alumne d’origen colombià d’Hernán Mauricio García i el premi Nobel del seu país, Gabriel García Márquez. Hernán ens recomana algunes novel·les de García Márquez i ens llig un fragment de Crónica de una muerte anunciada. Hernán va conéixer l’obra del seu compatriota gràcies a la passió de son pare per la literatura de Gabriel García Márquez.

El segon podcast el protagonitza Rebeca Martínez, en l’actualitat alumna de 4t d’ESO, que és una lectora àvida i que comparteix el seu gust per la lectura amb sa mare. Mare i filla escullen, compren i comparteixen llibres. Rebeca ens recomana amb la passió que la caracteritza uns quants llibres intrigants i divertits i ens llig un fragment de la novel·la Ghostgirl (la xica fantasma).

HERNÁN MAURICIO GARCÍA

hernan1

 

Llibres recomanats per Hernán

Crónica de una muerte anunciada

La increíble y triste historia de la cándida Eréndira y de su abuela desalmada

Cien años de soledad

REBECA MARTÍNEZ

rebeca

Llibres recomanats per Rebeca

Desde mi cielo / Des del meu cel

Marina

Las luces de septiembre

La sociedad de la sangre

Dos niñas vestidas de azul

Ghostgirl

Otras noticias

Todos los derechos reservados.
CIPFP Valle de Elda