VallEuropa, un día per a recordar

El passat 9 de maig al pati del centre Valle d’Elda, l'alumnat de turisme, vam organitzar com a projecte del mòdul de protocol, un esdeveniment centrat en Europa, amb la seua cultura i activitats relacionades amb motiu del dia d'Europa.

Vam decidir que l’esdeveniment s’anomenara «VallEuropa», i el procés de creació de tots els estands va anar fent-se durant uns mesos fins arribar al 9 de maig.

Les tasques principals van ser l'establiment d'horaris i les seves diferents activitats com ara taller de màscares venecianes, música, gastronomia, jocs de preguntes i jocs esportius. També tota la cartelería i la publicitat per a l’assistència a l’esdeveniment per part de les diferents clases del centre.

Després de tanta preparació, va arribar el dia de l'esdeveniment i el primer que vam fer va ser muntar els estands i preparar-ho perquè estigui tot per al nostre públic. Una vegada es van fer les 9.30 va començar l'esdeveniment i allí la gent va gaudir de la música de cantants europees, van fer màscares venecianes, jugar a jocs tradicionals i van respondre preguntes sobre Europa. A més van poder gaudir de la millor gastronomia, quins pastissos de Belém més bons!.

D'aquesta manera agraïm la participació de tots els grups assistents i la col·laboració del companys/es del cicle de cuina i restauració.